Sponsoring

Iedere week weer staat er een team van vrijwilligers klaar om de jeugdleden van Scouting VKG een uitdagende en leerzame tijd te laten beleven. Het team bestaat uit kaderleiding, bestuur, materiaalbeheer, groepsbegeleiding en algemene ondersteuning. Zij voeren dit werk pro-deo uit, alles komt ten goede aan de jeugdleden.

Vind u dat u ons een hart onder de riem wilt steken dan kan dat door middel van sponsoring. Alle soorten van sponsoring zijn welkom, financiële bijdrage of sponsoring in “natura” (bakker sponsort brood voor de kampen).

Bent u of kent u iemand die hiervoor interesse heeft en wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken, dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie via pr@scouting-vkg.nl.