Geen nieuws

Welpen Meisjes

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen.

De jongste Welpen Meisjes in de leeftijd 7-9 jaar vormen samen de "Pamara".
De oudere Welpen Meisjes in de leeftijd 9-11 jaar vormen samen de "Maori".

Zaterdag van 10.00 tot 12.00

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Winterkamp Maori

Datum:
zaterdag, 2 februari, 2019 - 10:00 tot zondag, 3 februari, 2019 - 15:00
Locatie:
Scouting Eburonengroep Maastricht, Ankerkade 161 Maastricht.

Beste ouders/ verzorgers,

Over iets meer dan week is het zover, het winterkamp gezamenlijk met de Pamara. Voordat het zover is krijgen jullie alvast de nodige informatie wat betreft het kamp.

Winterkamp Pamara

Datum:
zaterdag, 2 februari, 2019 - 10:00 tot zondag, 3 februari, 2019 - 15:00
Locatie:
Scouting Eburonengroep Maastricht, Ankerkade 161 Maastricht.

Beste ouders/ verzorgers,

Over iets meer dan week is het zover, het winterkamp gezamenlijk met de Maori. Voordat het zover is krijgen jullie alvast de nodige informatie wat betreft het kamp.

Abonneren op Welpen Meisjes