Geen nieuws

Senior Scouts

De senior scouts van 13 tot en met 15 jaar heten bij ons de Ambiorix (Jongens en Meisjes). Ga samen met andere Ambiorix de wereld om je heen ontdekken! Elke zaterdagavond komen we van 18:00 tot 20:30 uur bij elkaar om een uitdagend programma te beleven. Het aanbod is afwisselend en veelzijdig, maar vooral erg leerzaam. Zo leer je op eigen vuur koken, je eigen voorzieningen pionieren, kaartlezen, kompasschieten, vuur maken en nog veel meer!

Daarnaast doe je mee aan te gekke spellen, zijn er leuke regioactiviteiten en ga je een paar keer per jaar op kamp, met het zomerkamp als waanzinnige afsluiter van het scoutingjaar! Bij de Ambiorix word je steeds zelfstandiger; het is dan ook een voorbereiding op de volgende speltak, waar je al zelf programma’s gaat bedenken. Wij zijn een leuke groep met enthousiaste leiding en we verwelkomen je graag in ons midden!

De jongste verkenners en gidsen noemen zich de "Hobbits & Idris".
De oudere verkenners en gidsen vormen samen de "Ambiorix".

Zaterdag van 18.00 tot 20.30

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Abonneren op Senior Scouts