Roverscouts

De Roverscouts is een groep jongeren van 18 tot en met 21 jaar, die met elkaar door henzelf gekozen activiteiten ondernemen. De Roverscouts kennen geen leider of leidster. Wel kunnen ze iemand vragen hun adviseur te worden.

De Roverscouts ondernemen veelzijdige en interessante activiteiten waar iedereen profijt van kan hebben. Belangrijk is dat alles in teamverband plaats vindt. In groepsverband je persoonlijke talenten ontwikkelen en het hebben van een teamgeest is voor de Roverscouts de rode draad in al hun activiteiten. Kortom: werken aan de sociale en creatieve ontwikkeling van jezelf en van je groepsgenoten.

Helaas geldt er bij de Roverscouts al jaren een ledenstop. Je kunt op dit moment dus geen lid van de Roverscouts worden als je niet al lid bent van VKG.

Zaterdag van 20.30 tot 23:00

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Abonneren op Roverscouts