Geen nieuws

Plusscouts

Binnen VKG geldt op dit moment de afspraak dat alleen oud-kaderleden die tenminste 3 jaar leiding gedraaid hebben zich vooralsnog aan kunnen sluiten bij deze speltak.

Kun je door werkzaamheden, tijdgebrek, privéomstandigheden of wat dan ook niet meer wekelijks aanwezig zijn of je inzetten voor VKG, maar je wil toch betrokken blijven bij je favoriete vereniging in Geleen, dan vormen de Plusscouts wellicht dé oplossing voor je!

Plusscouts zijn buitengewone leden, die geen functie binnen Scouting hebben maar wel lid willen blijven van Scouting, of dit weer willen worden.

21 t/m -- jaar
Onregelmatig

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Abonneren op Plusscouts