Junior Scouts

De junior scouts van 11 tot en met 13 jaar heten bij ons de Hobbits (Jongens) & Idris (Meisjes). Deze groep leert samen werken met anderen in de groep. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij zelf begint met activiteiten te gaan organiseren.

Meld je aan en beleef uitdagende avonturen bij de scouts en doe hier samen met je nieuwe vrienden super gave dingen. Ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen!

De jongste verkenners en gidsen noemen zich de "Hobbits & Idris".
De oudere verkenners en gidsen vormen samen de "Ambiorix".

Zaterdag van 15:00 tot 17.30

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Abonneren op Junior Scouts