• BeverDoeDag 2015

Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

Woensdag van 17.30 tot 19.00

Vervallen bokrijk

vr, 28/06/2019 - 13:21 -- mylanvduuren

Beste ouders/verzorgers van de Welpen,

Warm hé…

Eigenlijk staat komende zaterdag Bokrijk op de planning. Maar omdat het zaterdag weer erg warm wordt, gaat Bokrijk niet door!

St. Jorisdag 2019

ma, 20/05/2019 - 21:10 -- mylanvduuren

Afgelopen zaterdag was de St Jorisdag. Speciaal voor deze dag was lekker weer besteld en konden onze jeugdleden deelnemen aan diverse workshops. Zo kon er mergel worden bewerkt, proefjes gedaan worden, EHBO en nog veel meer! Zelfs bij de brandweer hadden ze een speciaal programma voor ons in petto! Een hele mooie dag dus die door de leiding werd afgesloten met een degelijk kampvuur ;). Bedankt aan iedereen die hier zijn/haar steentje aan heeft bijgedragen!

Abonneren op Bevers