Over Ons | Welpen Jongens

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen.

De jongste Welpen Jongens in de leeftijd 7-9 jaar vormen samen de "Eburonen".
De oudere Welpen Jongens in de leeftijd 9-11 jaar vormen samen de "Sunici".

Zaterdag van 12:30 tot 14.30

Uniform

Blouse, das en andere scoutingspullen zijn te krijgen bij de Scoutshop. Daarnaast hebben wij bij VKG een eigen t-shirt, die in het begin van het kalenderjaar weer te bestellen is.

Insignes voor de betreffende speltak blouse worden door VKG tijdens de installatie verstrekt.

Bervers Welpen

1 - Speltakteken (Zie speltakpagina)
2 - Installatieteken Scouting Nederland (Paarse Lelie.)
3 - Naambandje: 'Scouting Verkenners Kluis Geleen'
4 - Naambandje Speltak. 'Eburonen' 'Sunici'
5 - Regiobadge Westerlijke Mijnstreek (Blauw)
6 - Activiteiten Badges (Heitje voor 'n Karweitje, Welpendag bijv.)

Das Scouts VKG

Het VKG-teken, de gouden hamertjes op zwart vilt, wordt gedragen onder aan de punt van de das.

Junglebook

Welpen Junglebook Junglekaart