Decathlon meets VKG

di, 02/05/2017 - 17:01 -- stijnverlinden
Decathlon meets VKG

Met ingang van vandaag is scouting VKG een samenwerkingsverband gestart met DECATHLON KERKRADE! Scouting VKG krijgt een grote hoeveelheid spelmaterialen in ruil voor een door scouting georganiseerde themadag. Deze spelmaterialen stellen ons in staat om het spelaanbod voor de scoutingjeugd enorm uit te breiden en nóg meer plezier te maken tijdens onze wekelijkse programma’s.

De eerste activiteit die we gaan organiseren vindt plaats op 13 mei. Op deze dag zullen wij van 10:00 tot 16:00 een spetterende ontdekkingstocht organiseren in en rondom Decathlon Kerkrade! Het lijkt ons erg leuk als wij jullie deze dag zien in de Decathlon om er samen met ons een geslaagde dag van te maken. Neem gerust vrienden, familie of kennissen mee, zodat we samen deze dag tot een succes kunnen maken!

Voor vragen over deze dag of over onze samenwerking kunt u altijd terecht bij de sponsorcommissie (Luc Hamers, Melvin Packbier, Mickey Goertz & Onno Stam), of stuur een berichtje naar uw vaste contactpersoon binnen VKG.

Groetjes en hopelijk tot 13 mei,

Namens de sponsorcommissie.

Lees meer...