Rabobank Clubkascampagne

ma, 07/05/2018 - 18:10 -- mylanvduuren

UPDATE: De actie is afgelopen, bedankt voor het stemmen!

Ook dit jaar heeft Scouting VKG zich ingeschreven voor de Clubkascampagne van de Rabobank, middels dit initiatief verdeelt de Rabobank Westelijke Mijnstreek 200.000 euro over verenigingen en stichtingen in de regio.

Mensen met een lidmaatschap bij Rabobank Westelijke Mijnstreek ontvangen een code waarmee ze vanaf morgen vijf stemmen kunnen verdelen over clubs/verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Spelregels

• Alleen mensen die op 1 januari 2018 lid waren van de Rabobank Westelijke Mijnstreek hebben dit jaar stemrecht;
  • De 5 stemmen mogen naar eigen inzicht verdeeld worden (maximaal 2 stemmen voor dezelfde vereniging);
  • De stemperiode loopt van 8 t/m 23 Mei 2018.

Mocht uzelf, familieleden of vrienden lid zijn van de Rabobank zouden wij als Scouting VKG natuurlijk ontzettend blij zijn met uw stem! Stemmen doet u op onderstaande website:

Alvast bedankt!