Scouting VKG last alle activiteiten af

di, 24/03/2020 - 13:29 -- algemeen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 24 maart 2020 - Tot en met 31 mei 2020 zijn alle activiteiten afgelast.

Op basis van recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft Scouting Nederland alle scoutinggroepen het dringende advies gegeven om alle activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.

Als bestuur van VKG zien we ons genoodzaakt dit advies op te volgen wat betekent dat er voor alle speltakken tot en met het weekend van 29 maart geen programma’s of andere activiteiten zullen zijn. Aan het eind van de maand gaan we op basis van de ontwikkelingen op dat moment en de dan geldende richtlijnen van kabinet en RIVM de situatie opnieuw bekijken.

Wij hopen op uw begrip voor dit moeilijke besluit.

Bestuur Scouting VKG