Rabobank Clubsupport

do, 22/08/2019 - 00:00 -- algemeen

Ook dit jaar heeft Scouting VKG zich ingeschreven voor de Rabo Clubsupport (de vroegere Clubkascamagne van de Rabobank), middels dit initiatief verdeelt de Rabobank Zuid-Limburg West € 200.000,- over verenigingen en stichtingen in de regio.

Mensen met een lidmaatschap bij Rabobank Zuid-Limburg West ontvangen een code waarmee ze vanaf 27 september vijf stemmen kunnen verdelen over clubs/verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Spelregels

• Alle leden van de Rabobank die ouder zijn dan 12 jaar hebben stemrecht;
  • De 5 stemmen mogen naar eigen inzicht verdeeld worden (maximaal 2 stemmen voor dezelfde vereniging);
  • De stemperiode loopt van 27 september t/m 11 oktober 2019.

Mocht uzelf, familieleden of vrienden lid zijn van de Rabobank, zouden wij als Scouting VKG natuurlijk ontzettend blij zijn met uw stem! Stemmen doet u op onderstaande website:

Alvast bedankt!