Rabobank Clubsupport

za, 03/10/2020 - 00:00 -- algemeen

Ook dit jaar heeft Scouting VKG zich ingeschreven voor de Rabo Clubsupport (de vroegere Clubkascamagne van de Rabobank), middels dit initiatief verdeelt de Rabobank Zuid-Limburg West € 400.000,- over verenigingen en stichtingen in de regio.

Mensen met een lidmaatschap bij Rabobank Zuid-Limburg West ontvangen een code waarmee ze vanaf 5 oktober vijf stemmen kunnen verdelen over clubs/verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Spelregels

• Alle leden van de Rabobank die ouder zijn dan 12 jaar hebben stemrecht;
  • De 5 stemmen mogen naar eigen inzicht verdeeld worden (maximaal 2 stemmen voor dezelfde vereniging);
  • De stemperiode loopt van 5 oktober t/m 25 oktober 2020.

Mocht uzelf, familieleden of vrienden lid zijn van de Rabobank, zouden wij als Scouting VKG natuurlijk ontzettend blij zijn met uw stem! Een stem uitbrengen op onze verenging kunt u via deze link:

VKG RABO Clubsupport

Alvast bedankt!