Nieuws | Algemeen

Vervallen bokrijk

vr, 28/06/2019 - 13:21 -- mylanvduuren

Beste ouders/verzorgers van de Welpen,

Warm hé…

Eigenlijk staat komende zaterdag Bokrijk op de planning. Maar omdat het zaterdag weer erg warm wordt, gaat Bokrijk niet door!

VKG verspreidt het vredeslicht

ma, 17/12/2018 - 21:41 -- algemeen

Het vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken in Bethlehem door een kind en daarna verspreid door kinderen over de hele wereld. Zo ontstaat er al meer dan 25 jaar vlak voor Kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht. Voor even vormen die vlammetjes samen een vuurtoren, die in het donker ons de weg wijst naar de vrede.

Statiegeldflessen Actie

vr, 31/08/2018 - 18:39 -- algemeen

In het weekend van 19 en 20 oktober 2018 staat VKG weer in het kader van een grootse statiegeldflessen ophaalactie. Het geld dat we hiermee ophalen wordt o.a. gebruikt voor het onderhoud en aanschaf van het spelmateriaal voor de kinderen.

Alle lege statiegeldflessen en ook lege bierkratten zijn welkom. Iedereen, dus ook mensen die niet in het ophaalgebied wonen (en dus geen flyer ontvangen) mag de flessen vanaf heden elk weekend op het HK afgeven.

Namens heel VKG zeggen wij alvast: dank u wel!

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Rabobank Clubkascampagne

ma, 07/05/2018 - 18:10 -- mylanvduuren

UPDATE: De actie is afgelopen, bedankt voor het stemmen!

Ook dit jaar heeft Scouting VKG zich ingeschreven voor de Clubkascampagne van de Rabobank, middels dit initiatief verdeelt de Rabobank Westelijke Mijnstreek 200.000 euro over verenigingen en stichtingen in de regio.

Mensen met een lidmaatschap bij Rabobank Westelijke Mijnstreek ontvangen een code waarmee ze vanaf morgen vijf stemmen kunnen verdelen over clubs/verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Spelregels

Decathlon meets VKG

di, 02/05/2017 - 17:01 -- stijnverlinden
Decathlon meets VKG

Met ingang van vandaag is scouting VKG een samenwerkingsverband gestart met DECATHLON KERKRADE! Scouting VKG krijgt een grote hoeveelheid spelmaterialen in ruil voor een door scouting georganiseerde themadag. Deze spelmaterialen stellen ons in staat om het spelaanbod voor de scoutingjeugd enorm uit te breiden en nóg meer plezier te maken tijdens onze wekelijkse programma’s.

Verwijderen foto's

di, 03/02/2015 - 10:01 -- welpen-jongens

Aangezien Dropbox ook niet uit oneindige ruimte bestaat, zullen de foto's van afgelopen schooljaar nog tot het einde van deze maand erop staan. Daarna zullen alleen nog de foto's van dit schooljaar online staan. Download dus nog gauw foto's mocht je dat willen.

Dasringen & Fluitkoord maken

za, 01/11/2014 - 20:21 -- hobbits-idris

Vandaag hebben we als programma dasringen gemaakt en sommige een begin van een fluitkoord. De dasringen zijn per ploeg verschillend en in de kleur die bij de ploegnaam hoort.

Als je het fluitkoord af wilt maken kan dat volgens de instructies op: http://www.knoopenzo.nl/fluitkoord/fluitkoord.htm

De dasringen instructie kun je vinden op: http://www.scoutingalphen.nl/?action=pag&page=21&group=WST

Pagina's