Nieuws | Algemeen

Statiegeldflessen Actie

vr, 31/08/2018 - 15:00 -- algemeen

In het weekend van 19 en 20 oktober 2018 staat VKG weer in het kader van een grootse statiegeldflessen ophaalactie. Het geld dat we hiermee ophalen wordt o.a. gebruikt voor het onderhoud en aanschaf van het spelmateriaal voor de kinderen.

Alle lege statiegeldflessen en ook lege bierkratten zijn welkom. Iedereen, dus ook mensen die niet in het ophaalgebied wonen (en dus geen flyer ontvangen) mag de flessen vanaf heden elk weekend op het HK afgeven.

Namens heel VKG zeggen wij alvast: dank u wel!

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Rabobank Clubkascampagne

ma, 07/05/2018 - 18:10 -- mylanvduuren

UPDATE: De actie is afgelopen, bedankt voor het stemmen!

Ook dit jaar heeft Scouting VKG zich ingeschreven voor de Clubkascampagne van de Rabobank, middels dit initiatief verdeelt de Rabobank Westelijke Mijnstreek 200.000 euro over verenigingen en stichtingen in de regio.

Mensen met een lidmaatschap bij Rabobank Westelijke Mijnstreek ontvangen een code waarmee ze vanaf morgen vijf stemmen kunnen verdelen over clubs/verenigingen die zij een warm hart toedragen.

Spelregels

Decathlon meets VKG

di, 02/05/2017 - 17:01 -- stijnverlinden
Decathlon meets VKG

Met ingang van vandaag is scouting VKG een samenwerkingsverband gestart met DECATHLON KERKRADE! Scouting VKG krijgt een grote hoeveelheid spelmaterialen in ruil voor een door scouting georganiseerde themadag. Deze spelmaterialen stellen ons in staat om het spelaanbod voor de scoutingjeugd enorm uit te breiden en nóg meer plezier te maken tijdens onze wekelijkse programma’s.

Verwijderen foto's

di, 03/02/2015 - 10:01 -- welpen-jongens

Aangezien Dropbox ook niet uit oneindige ruimte bestaat, zullen de foto's van afgelopen schooljaar nog tot het einde van deze maand erop staan. Daarna zullen alleen nog de foto's van dit schooljaar online staan. Download dus nog gauw foto's mocht je dat willen.

Dasringen & Fluitkoord maken

za, 01/11/2014 - 20:21 -- hobbits-idris

Vandaag hebben we als programma dasringen gemaakt en sommige een begin van een fluitkoord. De dasringen zijn per ploeg verschillend en in de kleur die bij de ploegnaam hoort.

Als je het fluitkoord af wilt maken kan dat volgens de instructies op: http://www.knoopenzo.nl/fluitkoord/fluitkoord.htm

De dasringen instructie kun je vinden op: http://www.scoutingalphen.nl/?action=pag&page=21&group=WST

Foto's toegevoegd

za, 25/10/2014 - 10:43 -- welpen-jongens

De foto's van het Herfstkamp van de Eburonen zijn toegevoegd aan de dropbox (zie foto's - link dropbox). Ook de foto's van afgelopen zomerkamp zijn weer teruggeplaatst. Houd deze site in de gaten, want er zullen tzt meer albums geplaatst worden.

NB. Op verzoek zijn de foto's van 2013-2014 teruggeplaatst in de Dropbox. Deze zullen online blijven tot minimaal medio december: zorg dat je ze dan gedownload hebt indien je dat wilde doen!

Zomerkamp [update]

ma, 30/06/2014 - 18:43 -- hobbits-idris
Luchtfoto Zomerkampterrein Meeuwen

[Update] De foto's staan online maar wel achter de login voor groepsleden.

 

Belangrijke zaken omtrent zomerkamp:

Gezondheidsformulier: Deze graag inleveren uiterlijk 5 Juli voorafgaand aan het programma.

Bagage en vrachtwagen inladen:
Op vrijdag 11 juli om 18:30 wordt het materiaal in de vrachtauto geladen door de leiding, alle scouts en behulpzame ouders.
Tevens gaat de bagage van de jongste Ambiorix en alle H&I ook de vrachwagen in die vrijdag dus zorg dat je die dan meeneemt.

Pagina's