Winterkamp Maori

Datum: 
zaterdag, 2 februari, 2019 - 10:00 tot zondag, 3 februari, 2019 - 15:00
Locatie: 
Scouting Eburonengroep Maastricht, Ankerkade 161 Maastricht.

Beste ouders/ verzorgers,

Over iets meer dan week is het zover, het winterkamp gezamenlijk met de Pamara. Voordat het zover is krijgen jullie alvast de nodige informatie wat betreft het kamp.

Het kamp zal in het weekend van 2 en 3 februari plaatsvinden in Maastricht. De kinderen zullen deze keer niet bij het kampgebouw worden afgezet maar op het volgende adres: Franciscus Romanusweg 90 Maastricht. Vanaf hier begint ons kamp. We zullen zaterdagochtend om 10:00 uur verzamelen op het HK en zondag om 15:00 uur is het kamp afgelopen. De kinderen kunnen dan bij het kampterrein bij Scouting Eburonengroep Maastricht, Ankerkade 161 Maastricht, worden opgehaald.

Omdat de kinderen niet bij het gebouw zullen worden afgezet, gaan we alle bagage van uw kind in aanhangers vervoeren. Deze aanhangers zullen wél naar het gebouw gaan. Dus neem de ochtend van het kamp de bagage van uw kind mee naar het HK en dan zorgt de leiding ervoor dat het in de aanhanger geladen wordt.

Voor het vervoeren van de bagage zijn we op zoek naar twee ouders met een auto met trekhaak. Zou u de aanhanger bij het brengen of halen willen vervoeren? Zo ja, neem dan even contact op. Alvast bedankt!

Het is een winterkamp dus zorg ervoor dat uw kind, naast de standaard bagage, genoeg warme kleren mee heeft en al meteen aan heeft zaterdagochtend. Ook moeten de kinderen een lunchpakketje mee voor de zaterdagmiddag.

Als er nog vragen zijn dan zijn we te bereiken per e-mail of telefoon.