• Kerstster aan de Kluis 2013
    Ieder jaar rond de Kerst bouwen wij voor de Kluis kerk een kerstster. In 2013 hebben we gekozen voor een klassieker ontwerp.

Wij klussen voor u

Om geld te verdienen voor hun Zomerkamp doen de Explorers en de Roverscouts allerhande klussen zoals het bouwen van afdaken voor communies en fuifen, helpen bij evenementen en onze maandelijkse Oud Papier Actie.

De klussen waarvoor wij gevraagd worden lopen uiteen van enkele uren helpen op een feestje tot een compleet pionier bouwerk voor de stadsprins.

Voorbeelden van veelgevraagde klussen:

• Afdak bouwen voor verjaardag, fuif of communie
  • Uniek pionier bouwwerk thuis of bij vrienden
  • Uithelpen bij evenementen en feesten

Om te informeren naar onze klusmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Explorers en Roverscouts via of hieronder direct een klus aandragen.

Klus aandragen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
15 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.