Vrunj van VKG

Hallo allemaal,

Als sponsorcommissie van scouting VKG hebben we ons tot doel gesteld zoveel mogelijk mensen te zoeken die VKG (nog steeds) een warm hart toedragen en hén te verbroederen.

We zijn een groep gestart waarin verwantschap met de vereniging centraal staat: de Vrunj van VKG.

Wat houdt de Vrunj van VKG in, hoor ik jullie denken.
De Vrunj zijn mensen die VKG een warm hart toedragen en een bijdrage willen leveren aan het scoutingspel.
Deze bijdrage wordt geleverd door een lidmaatschap aan te gaan voor een jaar (januari-januari), voor slechts 50 euro.
- Mocht je later instromen, betaal je dus ook naar rato van het aantal maanden lidmaatschap.

Het grootste gedeelte van dit bedrag gaat naar de kinderen: er worden materialen van gekocht die het scoutingspel direct bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvullen van onze handvaardigheidskasten.
Vrunj krijgen ook real-time inzage in wat er met het geld gebeurd middels een Facebookgroep.

Daarnaast zal een kleiner deel van het geld weer terugkomen bij de Vrunj zelf. Dit door middel van een activiteit die wordt georganiseerd om de Vrunj van VKG te bedanken, maar vooral ook te verbroederen. Ook zullen de Vrunj worden uitgenodigd voor een aantal andere activiteiten door het jaar heen.

We hopen dat de Vrunj uiteindelijk een community wordt van mensen die zich verbonden voelen met de vereniging en dús met elkaar.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Vrunj en heb je nog vragen, stuur dan een mail naar: pr@scouting-vkg.nl.
Mocht je geen verdere vragen meer hebben en graag lid willen worden van de Vrunj van VKG, meld je dan aan via onderstaand formulier.

We hopen jullie binnenkort allemaal te mogen begroeten als Vrunj!

Met VKG-groet,
de Sponsorcommissie van Scouting VKG

P.S. Mocht je nog mensen weten die ook geïnteresseerd zouden kunnen zijn in de Vrunj van VKG... Deel deze pagina dan vooral met hen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Aanmelden Vrunj van VKG

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
5 + 15 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.