Sponsoring

Iedere week weer staat er een team van vrijwilligers klaar om de jeugdleden van Scouting VKG een uitdagende en leerzame tijd te laten beleven. Het team bestaat uit kaderleiding, bestuur, materiaalbeheer, groepsbegeleiding en algemene ondersteuning. Zij voeren dit werk pro-deo uit, alles komt ten goede aan de jeugdleden.

Vind u dat u ons een hart onder de riem wilt steken dan kan dat door middel van sponsoring. Alle soorten van sponsoring zijn welkom, financiële bijdrage of sponsoring in “natura” (bakker sponsort brood voor de kampen).

Bent u of kent u iemand die hiervoor interesse heeft en wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken, dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie op pr@scouting-vkg.nl .

Onze partners:

Binnen scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen zijn we altijd op zoek om ons scoutingspel nóg leuker en interessanter te maken. Dit proberen we te bewerkstelligen door onze eigen creativiteit (en die van de kinderen) de vrije loop te laten, maar ook door materialen aan te schaffen.

De aanschaf van deze materialen werd in het verleden altijd betaald door de groepskas, maar inmiddels is er al meer dan een jaar een sponsorcommissie actief binnen de vereniging. Deze commissie gaat op zoek naar sponsoren en partners voor de verbreding van ons scoutingspel of de vernieuwing van onze materialen.

U heeft misschien de banner al zien hangen in het scoutinggebouw; wij zijn trotse partners van Decathlon KERKRADE. Decathlon KERKRADE is dé plek waar de leiding binnen scouting VKG naartoe gaat om zijn spullen te kopen voor kampen; ook kleding of schoeisel van de Decathlon is populair. Daarnaast verkoopt Decathlon een hoop materialen die gebruikt worden op kampen, denk aan: branders, firesticks, lantaarns, pannensets, tenten en zo meer.

Het partnership dat wij zijn aangegaan met Decathlon KERKRADE stelt ons in staat om de verbondenheid tussen scouting VKG en Decatlon KERKRADE te laten zien aan onze leden en aan de klanten van Decatlon, daarnaast zal het onze vereniging ten goede komen, doordat we voorzien worden van nieuwe materialen die te gebruiken zijn op onze kampen/programma’s.

Decathlon