Geen nieuws

Geen publieke fotoalbums

Senior Scouts

De senior scouts van 13 tot en met 15 jaar heten bij ons de Ambiorix (Jongens en Meisjes). Ga samen met andere Ambiorix de wereld om je heen ontdekken! Elke zaterdagavond komen we van 18:00 tot 20:30 uur bij elkaar om een uitdagend programma te beleven. Het aanbod is afwisselend en veelzijdig, maar vooral erg leerzaam. Zo leer je op eigen vuur koken, je eigen voorzieningen pionieren, kaartlezen, kompasschieten, vuur maken en nog veel meer!

Daarnaast doe je mee aan te gekke spellen, zijn er leuke regioactiviteiten en ga je een paar keer per jaar op kamp, met het zomerkamp als waanzinnige afsluiter van het scoutingjaar! Bij de Ambiorix word je steeds zelfstandiger; het is dan ook een voorbereiding op de volgende speltak, waar je al zelf programma’s gaat bedenken. Wij zijn een leuke groep met enthousiaste leiding en we verwelkomen je graag in ons midden!

De jongste verkenners en gidsen noemen zich de "Hobbits & Idris".
De oudere verkenners en gidsen vormen samen de "Ambiorix".

Zaterdag van 18.00 tot 20.30

Abonneren op Senior Scouts