• Zomerkamp roverscouts 2014

Roverscouts

De Roverscouts is een groep jongeren van 18 tot en met 21 jaar, die met elkaar door henzelf gekozen activiteiten ondernemen. De Roverscouts kennen geen leider of leidster. Wel kunnen ze iemand vragen hun adviseur te worden.

De Roverscouts ondernemen veelzijdige en interessante activiteiten waar iedereen profijt van kan hebben. Belangrijk is dat alles in teamverband plaats vindt. In groepsverband je persoonlijke talenten ontwikkelen en het hebben van een teamgeest is voor de Roverscouts de rode draad in al hun activiteiten. Kortom: werken aan de sociale en creatieve ontwikkeling van jezelf en van je groepsgenoten.

Helaas geldt er bij de Roverscouts al jaren een ledenstop. Je kunt op dit moment dus geen lid van de Roverscouts worden als je niet al lid bent van VKG.

Zaterdag van 20.30 tot 22.30

Abonneren op Roverscouts