Statiegeldflessen Actie

vr, 29/09/2017 - 00:00 -- algemeen

In het weekend van 20 en 21 oktober 2017 staat VKG weer in het kader van een grootse statiegeldflessen ophaalactie. Het geld dat we hiermee ophalen wordt o.a. gebruikt voor het onderhoud en aanschaf van het spelmateriaal voor de kinderen.

Alle lege statiegeldflessen en ook lege bierkratten zijn welkom. Iedereen, dus ook mensen die niet in het ophaalgebied wonen (en dus geen flyer ontvangen) mag de flessen vanaf heden elk weekend op het HK afgeven.

Namens heel VKG zeggen wij alvast: dank u wel! -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

WE KOMEN ZE HALEN

Wat: Wij van Scouting VKG komen uw oude statiegeldflessen ophalen.

Waarom: Om de vereniging een handje te helpen in het onderhoud en aanschaf van het spelmateriaal voor de kinderen.

Wat kunt u doen: Zo veel mogelijk statiegeldflessen, bierflessen en eventueel kratten voor ons achterhouden. Kortom alle statiegeld producten. (ook Duitse flessen mogen worden ingeleverd).

Wij komen deze op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober ophalen. Mocht u niet thuis zijn, kunt u deze naast uw voordeur klaar zetten of bij ons scoutinggebouw langsbrengen. (Lijsterstraat 16, Geleen - 046-4759600)

Vrijdagavond 20 oktober 2017:

• De wijk achter Graaf Huyn College

Zaterdag 21 oktober 2017:

• De rest van Geleen Zuid

• De Kluis